Producatorul de iaurturi Danone Romania are un nou director de marketing, in persoana Ancai Stroe. Aceasta va ocupa si functia de membru al Consiliului Director al Danone Romania. Citeste despre evolutia Ancai Stroe in cadrul companiei franceze.
Anca Stroe are o experienta de cinci ani in cadrul Danone, intrand in companie in anul 2006, pe pozitia de brand manager pentru Actimel si Danfruit.

In 2009, Anca a devenit brand marketing manager pentru brandurile cu beneficii specifice pentru sanatate ale Danone – Activia si Actimel, atat pentru Romania cat si pentru Moldova.

In ianuarie 2011 ea a devenit brand marketing manager pentru Romania, Moldova si Tarile Adriatice, pentru brandurile Nutriday, Casa Buna si Cremosso.

In calitate de director de marketing, Anca va coordona o echipa de 18 profesionisti in marketing.

“Sunt convins ca experienta si realizarile de pana acum ale Ancai o vor ajuta sa-si indeplineasca obiectivul de a contribui la cresterea companiei Danone Romania si la consolidarea trendului ascendent al marcilor noastre pe piata”, a declarat Stephane Batoux, director general Danone Romania si Tarile Adriatice.

Anca Stroe si-a inceput cariera in marketing si comunicare in anul 1999 si a lucrat pentru companii precum: Elite Romania sau Johnson Romania. Ea a absolvit facultatea de Limbi Straine la Universitatea Bucuresti si detine o diploma de traducator si interpret de limba engleza si franceza. Ulterior, Anca Stroe a urmat un master in Comunicare si Relatii publice la SNSPA, si ISIT, Paris.

De-a lungul carierei sale, Anca a participat la numeroase traininguri internationale de leadership si comunicare, cum ar fi: Danone Leadership College, Evian, “Positioning, Consumer Insight, Concept to Copy” – Dusseldorf, “Leadership of the Self” – Viena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri