Lantul de magazine Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide astazi un supermarket pe Calea Grivitei din Capitala.
Acesta este primul magazin al Mega Image inaugurat in 2012, dupa ce anul trecut compania si-a extins reteaua din Romania cu 33 de unitati operate sub brandul Mega Image si Shop & Go.

Magazinul din Calea Grivitei are o suprafata de vanzare de aproximativ 520 de metri patrati si se afla in imediata apropiere de statia de metrou Grivita, potrivit unui comunicat de presa emis de Mega Image.

In total, Mega Image detine in prezent 106 magazine sub marcile Mega Image (supermarketuri) si Shop & Go (magazine de proximitate).

Compania a renuntat anul trecut la brandul Red Market, cele 11 magazine de discount operate sub aceasta denumire fiind transformate in supermarketuri Mega Image.

Tot in 2011, Mega Image a achizitionat si cele trei supermarketuri G'market din Bucuresti. Primele doua unitati foste G'market (cele din zona Obor/Colentina, respectiv Bucuresti Mall) au fost redeschise deja, urmand ca cea din Plaza Romania sa fie inaugurata la inceputul acestui an.

Vezi aici cate magazine noi au deschis primii 10 retaileri de pe piata romaneasca in 2011.

Sursa foto: Agerpres.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri