Retailerul francez Carrefour va deschide, pe data de 27 ianuarie, un nou supermarket, primul din Iasi.
Situat in complexul Tudor Vladimirescu, in centrul comercial Iulius Mall, noul magazin are o suprafata de 600 mp si ofera 6.300 de produse, dintre care 1.000 sunt marca proprie Carrefour.

Supermarketul, amplasat in locul unui fost magazin G'Market, este primul operat de Carrefour in Iasi, dupa cele doua hipermarketuri din Era Iasi si Iasi Felicia.

In cadrul supermarketului lucreaza 45 de persoane, potrivit unui comunicat de presa.

Incluzand unitatea care va fi deschisa pe 27 ianuarie, Carrefour ajunge la un total de 46 de supermarketuri (Carrefour Market) in toata tara.

In afara de supermarketuri, Carrefour detine 25 de hipermarketuri si 3 magazine de proximitate (Carrefour Express).

Vanzarile Carrefour in Romania au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorita extinderii retelei de magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri