Corneliu Fecioru (foto), in prezent membru in Consiliul de Administratie Wienerberger Romania, a preluat functia de director operational pentru compania producatore de blocuri ceramice.
Fecioru are o experienta de peste 15 ani in pozitii executive, din care 11 ani in piata de constructii, ocupand functii cheie in echipele de management ale unor companii precum Lafarge Romania si Gebruder Weiss

„Wienerberger a pariat pe piata locala din primii ani de activitate in Romania, a investit peste 75 milioane euro de la intrarea pe piata si pana in prezent, a format o echipa puternica si a creat toate premisele pentru crestere si dezvoltare durabila”, a declarat Corneliu Fecioru.

Cea mai lunga experienta din cariera a avut-o in cadrul filialei locale a producatorului francez de ciment Lafarge, unde a ocupat diverse functii de management de-a lungul a peste noua ani, printre care resurse umane, corporate affairs, achizitii si logistica.

Corneliu Fecioru a mai activat si pe piata de blocuri ceramice, facand parte din echipa de management selectata de fondul de investitii Advent International pentru a reorganiza activitatea Ceramica Iasi in momentul preluarii. Aici Corneliu Fecioru a fost timp de doi ani director operational si de dezvoltare.

Cea mai recenta functie ocupata de Corneliu Fecioru a fost cea de director de vanzari si marketing in cadrul companiei austriece Gebruder Weiss, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru transport si logistica la nivel european. De formatie inginer, Corneliu Fecioru a absolvit Universitatea Tehnica din Iasi si un program de Master in Management la University of Hertfordshire din Marea Britanie. A urmat programe de management development la IMD (Elvetia) si INSEAD (Franta).

Wienerberger Sisteme de Caramizi este unul din cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania. Compania detine in acest moment trei unitati de productie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unitati de acest tip din piata.

Fabricile detinute de companie in acest moment sunt localizate in Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu si Triteni Cluj. Wienerberger, cel mai mare producator global de caramizi, a intrat pe piata din Romania in anul 1998. In acest moment este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul productiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie din gama Porotherm si Terca.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri