MSL Logistic Services, companie infiintata in anul 2009 care ofera servicii logistice destinate sectorului farmaceutic, si-a extins spatiul de depozitare din Chitila cu 1.800 de metri patrati, in urma unei investitii de 600.000 euro.
Compania mizeaza anul acesta pe afaceri in crestere cu 50%, ca urmare a cresterii capacitatii de depozitare cu 50%.

“Extinderea spatiului de depozitare cu 1.800 mp si respectiv 3.500 de paleti vine ca urmare a dezvoltarii activitatii MSL Logistic Services si a cresterii portofoliului de clienti. Odata cu dezvoltarea companiei, avem in vedere si cresterea numarului de angajati”, a declarat Nicu Musat, director general MSL Logistic Services.

Anul acesta compania se asteapta sa ajunga la un grad de ocupare al depozitului de 80% si la o crestere a cifrei de afaceri cu 50%.

“Oferim servicii logistice pentru orice tip de produs medicamentos, de la produse strict controlate (cum sunt cele stupefiante), pana la homeopate, de la produse care se depoziteaza la temperatura de 2-8 grade Celsius pana la cele clasice (15-25 grade Celsius). Un alt aspect important pe care il permite sistemul logistic oferit de MSL Logistic Services tine de posibilitatea de retragere a unui anumit lot de medicament din piata, care se poate face pana la nivel de farmacie”, a precizat Marina Hanna, director executiv MSL Logistic Services.

MSL Logistic Services se adreseaza companiilor de produse farmaceutice (medicamente si suplimente nutritive) locale si multinationale, atat pentru depozitarea in regim de consignatie, cat si pentru implementarea sistemului de distributie directa.

Operatorul logistic are o capacitate totala de stocare de 7.200 mp, din care 5.000 mp in Bucuresti, 1.200 mp in Cluj Napoca si 700 mp in Iasi.

Centrul logistic principal este situat in Chitila Logistic Park avand o capacitate de depozitare de peste 3.500 de paleti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri