Ideea unui premier tehnocrat agreat de majoritatea parlamentara ar duce la o eficientizare a activitatii, considera omul de afaceri Ovidiu Tender.
Ovidiu Tender crede ca un premier tehnocrat va aduce mai multa liniste si multumire. Acesta nu considera insa ca premierul tehnocrat ar trebui sa fie neaparat un economist, ci doar sa aiba calitatile unui bun conducator.

Cum arata aceste calitati in ochii lui Tender? “Sunt multi oameni care au facut bani fara a avea studii economice. Nu cred ca primul ministru trebuie sa aiba studii de economie neaparat, trebuie sa fie un bun conducator, sa fie un bun organizator si sa se inconjoare de specialist”, considera Ovidiu Tender.

Ovidiu Tender are afaceri in industria petroliera si energetica, prospectiuni geologice, constructii si reabilitari de drumuri, constructii industriale si civile, imobiliare, agricultura, IT si turism. Printre afacerile controlate de omul de afaceri se numara si Vulcan, Prospectiuni sau Nuclearmontaj.


1. Preferati un premier tehnocrat sau politician?

2. Credeti ca Romania va intra intr-o noua criza politica?

3. Ar trebui ca viitorul premier sa fie economist?



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri