Administratorii Oil Terminal (OIL) au decis sa reduca programul de lucru de la cinci zile la patru zile pe saptamana, cu reducerea corespunzatoare a salariilor, informeaza Mediafax.
"Masura se va aplica pana la remedierea situatiei economice a societatii, dar nu mai tarziu de 30 aprilie, astfel incat compania sa poata realiza indicatorii economico-financiari prevazuti in bugetul de venituri si cheltuieli", se arata intr-un raport al companiei transmis marti Bursei.

Compania a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 114,9 milioane lei, cu 13,6% mai redusa decat indicatorul planificat pentru 2011, de 132,9 milioane lei.

Oil Terminal nu a raportat inca rezultatele pentru anul trecut, iar in primele noua luni afacerile au fost de 88,4 milioane de lei (20,3 milioane de euro), iar profitul net de 1,7 milioane de lei.

Compania mentioneaza ca nu are datorii restante la bugetul statului, actionari, furnizori, personal, banci sau alti creditori, iar linia de finantare a capitalului de lucru de trei milioane lei aflata la dispozitia firmei este neutilizata.

Compania, controlata de Ministerul Economiei, cu o participatie de 59,62% din capital, este specializata in servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de marti la pretul de 0,201 lei, in crestere cu 1,98%. Compania are o capitalizare de 117 milioane lei (27 milioane de euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri