Incepand cu februarie 2012 brandurile „Yum!” din Romania – KFC, Pizza Hut si PHD – vor demara colaborarea pe segmentul de bauturi racoritoare cu Coca-Cola HBC Romania.
“Decizia de a servi produsele Coca-Cola HBC in restaurantele din Romania se integreaza intr-un proces mai amplu de dezvoltare a brandurilor „Yum!” pe piata romaneasca, un proces in care o componenta importanta este reprezentata in continuare de apropierea fata de consumator. Consideram ca dinamica produselor si ofertelor pentru clientii nostri este in concordanta cu aceea a noului partener”, declara Mark Hilton, noul director general al brandurilor Yum! in Romania.

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schwepps, Dorna, Izvorul Alb, Nestea,Cappy vor fi disponibile in cele 64 de locatii „Yum!” din tara, incepand cu aceasta luna.

Inceperea colaborarii cu Coca-Cola HBC nu este singura schimbare pentru brandurile Yum! pe piata romaneasca.

De la finalul anului trecut, Mark Hilton este noul CEO pentru KFC, Pizza Hut si PHD. De asemenea, in cadrul stategiei de dezvoltare pentru anii urmatori, atentia companiei se va indrepta spre deschiderea mai multor restaurante KFC de tipul drive-thru. Pentru Pizza Hut se prevede deschiderea de noi locatii de livrare „la usa” sub brandul PHD.

Yum! Brands INC este cea mai mare companie de restaurante in ceea ce priveste restaurantele de sistem, cu aproximativ 38 000 de restaurante in peste 110 tari si teritorii. In Romania, Yum! Brands este prezent prin brandurile KFC, Pizza Hut si PHD.

Sursa foto: KFC.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri