Jérôme Lionet (foto) este noul director general pentru filiala locala a grupului francez Saint-Gobain Glass, specializat in industria sticlei la nivel regional.
Managerul de origine franceza, in varsta de 39 de ani, a urmat cursurile unor scoli tehnice franceze de traditie, fiind absolvent al Ecole Polytechnique, apoi al Ecole Nationale Supérieure des Mines din Paris. Cariera sa a inceput intr-o industrie binecunoscuta pentru rigorile tehnice si de calitate impuse, cea a constructiilor navale militare. A urmat alaturarea la Grupul Saint-Gobain, in urma cu mai mult de 10 ani.

Noul director general pentru Saint-Gobain Glass Romania a lucrat in ultimii opt ani in pietele emergente din regiune, in diverse companii si proiecte ale grupului francez.

“Ma bucur cu adevarat sa ma aflu aici, la conducerea companiei Saint-Gobain in Europa Centrala si de Est”, a declarat Jérôme Lionet.

Grupul opereaza in 64 de tari si numara aproape 190.000 de angajati la nivel mondial.

In Romania, Saint-Gobain grupeaza cinci societati (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Isover, PAM, Rigips si Weber, Saint-Gobain Glass Romania, Saint-Gobain Abrazivi, MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl) cu circa 1000 de angajati si opereaza unsprezece unitati de productie in sase situri industriale localizate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare si Turda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri