Peste 3.000 de oportunitati de cariera sunt oferite de companii candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor, in cadrul targului de job-uri Angajatori de Top, care va avea loc la sfarsitul lunii. Vezi ce companii angajeaza si domeniile cele mai ofertante.
Targul de cariera va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

La eveniment vor participa peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail, iar dintre acestea cel mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numarului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de candidatii, profesionisti cu experienta, precum si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee.

Printre companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului, se numara:

IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google;
Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange;
Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS - Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies;
Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding;
Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank;
Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars;
FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Nestlé Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever;
Farma: Sandoz, Prisum;
Retail: Mega Image, Billa, Decathlon.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri