Firma Top Holding, care in urma cu aproape 20 de ani aducea in Romania ceasurile Swatch, este in pragul insolventei, cerand in instanta demararea procedurii.
Compania Top Holding SRL a depus o cerere de demarare a procedurii insolventei, inregistrata pe 12 martie, primul termen fiind 14 martie.
Top Holding este din 2007 distribuitorul pentru Romania a marcilor de ceasuri si bijuterii din grupul Fossil: Fossil, Emporio Armani, Donna Karan, Adisas sau Diesel.

Compania detine si magazinele Reaction. Pe site-ul Reaction mai apar ca fiind deschise 4 magazine. In 2008, insa, compania inaugura al 12-lea magazin si avea planuri pentru inca trei in 2009.

Compania activeaza de 20 de ani pe piata. Intre 1992 si 2000 a fost distribuitorul marcii O’Neill in Romania, iar in 1993 a adus pe plan local ceasurile Swatch.

In 2010, compania avea o cifra de afaceri de 3,7 mil. lei si o pierdere neta de peste 1 milion lei. Datoriile totale la finalul lui 2010 urcau la 2,7 milioane lei.

Oficialii companiei nu au putut fi contactati pana la ora publicarii articolului.

Sursa foto:reaction.store.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri