Producatorii de utilaje pentru constructii Volvo, Caterpillar si Komatsu vor veni la prima editie a Targului International de Utilaje si Camioane pentru Constructii din Romania - UTICAM, care va avea loc in perioada 25-29 aprilie in Zona Comerciala Baneasa.
In cadrul targului vor fi prezentate camioane pentru constructii, masini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe senile, automacarale si multe alte utilaje de constructii.

Caterpillar, va prezenta la Uticampeste 20 de utilaje specializate, dar si utilajele Komatsu vor fi acolo, iar Volvo, Case, Terra Romania si multe alte companii importante din industrie vor defila la Uticam cu ultimele noutati tehnologice.

“Uticam este un eveniment menit sa prezinte pietei constructiilor noutatile tehnologice aparute din 2008 pana in prezent. In ultimii 3-4 ani, companiile membre ADUC au lipsit de la targurile de specialitate, dar in acest timp producatorii au iesit pe piata cu multe noutati, inovatii si imbunatatiri. Toate acestea vor fi admirate la UTICAM.” a declarat Petre Babiceanu, presedintele Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii.

Asociatia reuneste 19 companii specializate in distributia utilajelor pentru constructii sustinand dezoltarea investitiilor si activitatii economice inca din 2005, anul infiintarii.

O sectiune importanta din Uticam o reprezinta camioanele pentru constructii, categorie in care vor fi prezentate marci precum MAN si Mercedes.

Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg in perioada 25-29 aprilie incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 17:00, iar taxa de participare este de 10 lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri