AdePlast, una din cele mai importante companii producatoare de materiale pentru constructii a demarat o campanie de recrutare pentru viitoarea fabrica de la Roman si va crea peste 50 de noi locuri de munca, a anuntat in exclusivitate pentru wall-street.ro, Marcel Barbut (foto) - proprietarul Adeplast.
Pentru viitoarea fabrica din zona Moldovei, Barbut cauta director fabrica, directori de productie (operatori camera de comanda), ambalatori, sef hala, operatori roboti industriali, stivuitoristi, gestionari, soferi, contabili, facturiste, agenti de vanzari si merchandiseri pentru zona Moldovei.

“Vom avea nevoie de un personal complet pentru deservirea unei fabrici cu o capacitate de 250.000 tone de mortare uscate cat si personal pentru depozitarea si livrarea celorlalte produse ce vin de la fabrica de vopsele din Oradea si fabrica de polistiren din Ploiesti” a declarat, pentru wall-street.ro, Marcel Barbut.

Totodata, Marcel Barbut este si in cautarea unui manager pentru fabrica de vopsele din Oradea.

“Managerul fabricii de vopsele din Oradea va avea obligatiile de serviciu ale unui antreprenor. Va conduce absolut tot in acest domeniu, nivelul de salarizare fiind pe masura. Aceasta cautare se subscrie unei strategii mai largi in zona de HR a companiei AdePlast, care a inceput un proces de recrutare de manageri pe fiecare sector de productie. Astfel, managerii de afaceri mici din domeniu pot avea sansa sa intre la conducerea unei divizii AdePlast, cu un pachet salarial care poate cuprinde si actiuni in companie, pentru o perfomanta buna”, sustine proprietarul AdePlast.

In urma unei investitii de circa 10 milioane euro, noua facilitate de productie va ajuta compania autohtona sa acopere cu costuri mult mai mici intreaga zona de Est si Nord-Est a tarii, dar si sa deserveasca in conditii de rentabilitate clienti din Republica Moldova sau Ucraina.

Lucrarile la viitoarea fabrica de materiale de constructii sunt programate sa se finalizeze in septembrie 2012.

ERATA: Initial, reprezentantii AdePlast au anuntat ca sunt in cautarea unui manager pentru fabrica de vopsele de la Roman, insa oferta este valabila pentru fabrica de vopsele din Oradea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri