Compania Hilmi Medical Center, recent intrata pe piata serviciilor medicale private, are in plan deschiderea unui spital in doi ani de la inaugurarea primei clinici, situata in sectorul 1 din Bucuresti.
Clinica va fi inaugurata oficial pe data de 26 martie, pe strada Buzesti, din zona Piata Victoriei.

Unitatea medicala va oferi, printre altele, servicii de chirurgie generala, obstetrica si ginecologie, dermatologie si pediatrie.

„Piata serviciilor medicale private este competitiva, insa suntem increzatori in potentialul in crestere al pietei. Planurile noastre vizeaza sa inauguram un spital privat ce va oferi servicii medicale integrate. Acesta va fi amplasat in Berceni, unde detin deja un imobil pe mai multe niveluri si un teren in vecinatatea sa”, a declarat Khaled Hilmi, coproprietarul companiei, intr-un comunicat de presa.

Compania Hilmi Medical Center apartine, in proportie de 70%, Alinei-Diana Brad (Romania), iar restul de 30% din partile sociale este controlat de Hilmi Khaled Ahmed K, nascut in Arabia Saudita, potrivit informatiilor de la Registrul Comertului.

Sursa foto: site-ul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri