Grupul german Bayer, prezent pe piata locala in domeniile farmaceutic si chimic, l-a numit pe Renato Keller in functia de director general al Bayer Romania/country head Bayer HealthCare.
Renato Keller (foto) a detinut mai multe pozitii in cadrul grupului german, in tari precum Bulgaria, Pakistan si Elvetia (in cadrul Schering, companie preluata de Bayer in 2006).

Anterior, functia de director general al Bayer Romania a fost detinuta de Andreas Damaske.

[Vezi aici cum arata sediul Bayer din Romania].

„Principalul obiectiv al companiei este de a sustine si a ajuta medicii specialisti in gasirea celor mai moderne si sigure tratamente. In al doilea rand, ne propunem sa asiguram pacientilor tratamente de ultima generatie, eficiente si sigure”, a declarat Keller, intr-un comunicat de presa.

Pe piata locala, grupul este prezent cu trei divizii, in cadrul carora lucreaza 215 angajati - Bayer HealthCare (farmaceutice cu si fara prescriptie), Bayer CropScience (produse pentru protectia culturilor agricole si nonagricole) si Bayer MaterialScience (polimeri si mase plastice).

Diviziile sunt conduse de Renato Keller (Bayer HealthCare), Yves Piquet (Bayer CropScience), respectiv de Mladen Lojpur (Bayer MaterialScience).

In 2011, vanzarile grupului Bayer s-au ridicat la 36,5 miliarde de euro, in crestere cu 4,1% fata de 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri