Cand faci curierat rapid, zece ani trec foarte repede. Dar si foarte frumos, fiindca in tot acest timp am livrat sute de mii de pachete, am strabatut milioane de kilometri si, mai ales, am consolidat multe parteneriate de succes” spun oficialii companiei.
Cu un deceniu mai tineri

Inca de la inceput, Fastius Curier a avut o misiune clara: sa ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti.
Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantand in acelasi timp siguranta livrarii.
Asa a aparut Serviciul Fastius Prioritar, care garanteaza ca o trimitere ajunge la orice destinatie din Bucuresti in maxim doua ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.
Deosebita promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent in Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat.

Click! Sa stii totul despre plic

Recenta implementare a sistemului de track&trace este inca o dovada a profesionalismului Fastius Curier si a importantei acordate livrarii in siguranta a fiecarei trimiteri.
Inserand codul AWB in aplicatia track&trace, clientii pot urmari in timp real statusul expedierilor. Mai mult, cei care supervizeaza corespondenta unei companii pot obtine detalii despre trimiteri multiple accesand optiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator si o parola furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clientilor transparenta totala, Fastius Curier garanteaza siguranta fiecarui plic sau colet.

Livrari in termen scurt, parteneriate pe termen lung

Cum masoara Fastius Curier succesul strategiei de consolidarea parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti? „Simplu”, raspund oficialii companiei. „In zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile noastre.”
Compania castiga increderea si fidelitatea clientilor sai atat prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitarilor fiecarei companii, cat si prin preturi competitive.
„Cand lucrezi pentru companii ca Mastercard, Cosmote, Xerox, Sensiblu, responsabilitatea e foarte mare. Promptitudinea livrarilor este vitala pentru succesul acelor afaceri. Suntem mandri ca ele conteaza. Garantam atat actualilor cat si viitorilor clienti ca in toate zecile de ani ce vor urma, se vor bucura la fiecare trimitere de servicii in stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente” spune Ciprian Pulpa, Executive Manager al firmei de curierat.

Mai multe despre Fastius Curier puteti afla pe www.fastius.ro, trimitand un mesaj la office@fastius.ro sau sunand la 021 410.25.35.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri