Dinu Patriciu a spus ca activitatea companiei Rompetrol ar putea inceta daca abuzurile procurorilor continua in dosarul in care este cercetat el si alti membri ai conducerii Rompetrol
Ordonanta Parchetului de a institui sechestru asigurator asupra a peste 25 la suta din actiunile emise de Rompetrol Rafinare este o noua incercare de intimidare, dupa ce, de fiecare data cand se prezinta in fata Justitiei, abuzurile sunt infirmate, a spus Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu crede ca procurorii actioneaza impotriva intereselor statului si ale cetatenilor romani, pentru ca aceste acte ii afecteaza nu pe cei cercetati penal, ci pe angajati, parteneri si economia romaneasca in general.

Trebuia sa-mi puna sechestru pe averea mea, care este de cateva ori mai mare decat valoarea acelor actiuni. Sa se ia masuri impotriva mea, cu acestea ma pot lupta, dar sa nu afecteze munca si viata a mii de oameni, a precizat Dinu Patriciu.

Respingem toate acuzatiile care ni se aduc, care nu au nici un fel de relevanta economica si mai ales legala, a mai spus Dinu Patriciu.

Sechestrul precum si alte masuri abusive ce se intentioneaza a fi luate, afecteaza bursa, interesele investitorilor care, prin crearea unui precedent, afecteaza economia romaneasca, se arata in comunicatul companiei.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=6533

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri