Cu o medie de varsta de 34,6 ani si un procent de 38,76 % din numarul total al angajatilor cu varsta sub 30 de ani, compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) este una dintre cele mai tinere din Romania. Spiritul de invingator, inovatia, dinamismul, creativitatea si loialitatea sunt trasaturile care caracterizeaza un membru al echipei QAB.
Prime mari pentru proiecte nerezonabile

Incepand cu anul 2002, QAB a lansat o provocare angajatilor sai, care sa ii stimuleze sa isi depaseasca limitele. Angajatii pot propune proiecte nerezonabile menite a creste performantele companiei. Idei noi, initiative care la prima vedere par misiuni imposibile. in fiecare an, premiul de 32,000 USD este acordat ca bonus net castigatorilor. Anul trecut, a fost lansat cel mai nerezonabil proiect al companiei: prima de 1 milion de dolari pentru depasirea cifrei de afaceri de 100 de milioane USD a QAB. Aceasta prima s-a impartit in mod egal tuturor angajatilor cu alte functii decat cele manageriale si cu o vechime de minimum un an de zile in cadrul companiei.

Un alt program adresat motivarii angajatilor consta in asigurarea de excursii bonus intr‑o capitala europeana, premiu acordat anual ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute in domeniul vanzarilor celor care au minim 1 an de zile in cadrul companiei. Intitulat Bonus de loialitate si performanta, programul contribuie la crearea unui mediu de lucru competitiv.

Te relaxezi si esti performant!

QAB a creat in cadrul fabricii o cantina cu o bucatarie ca la mama, un spatiu deosebit de atractiv pentru relaxarea si destinderea angajatilor si un bar unde se pot servi bauturi racoritoare si cafea. Alaturi, este o masa de biliard si una de ping‑pong cu toate dotarile necesare.

Premiu: 4 zile la munte cu familia

Un program incitant pentru departamentul de Operatiuni din cadrul QAB este Life Learning Center (LLC), nascut din dorinta de a simula conditiile de pe teren, fiind un cadru favorabil pentru promovarea si premierea celor mai dinamici angajati. Cei mai buni studenti sunt recompensati cu o excursie de patru zile la munte impreuna cu familia.

Un alt program care promoveaza spiritul competitiv este destinat de aceasta data departamentului de Vanzari si suna tot american: Winning Down the Street. Participarea in acest program, stimuleaza echipele sa deprinda cele mai noi tehnici de vanzari si management. Pentru cei mai buni, certificarea in sistemul PepsiCo atrage dupa sine si un pachet special de beneficii.

Si studentii sunt stimulati pentru o cariera alaturi de QAB, 30 au reusit!
inca din anul 2000, in cadrul companiei se desfasoara doua programe adresate studentilor si altor persoane care doresc sa se alature echipei QAB: QAB Career si Pepsi School. QAB Career este un program de internship ce ofera studentilor posibilitatea de a invata si lucra intr‑unul dintre departamentele companiei. Pepsi School se adreseaza celor care isi doresc sa lucreze in vanzari, dar nu au experienta, si urmareste formarea si pregatirea acestora ca viitori agenti. Numarul studentilor, sau proaspetilor absolventi, angajati in ultimii 2 ani este de aproximativ 30 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri