inceputul de an pe piata produselor electronice si electrocasnice este considerat a fi sub asteptari de catreprincipalii jucatori. Astfel, acestia sunt determinati de conditiile pietei ( tot mai competitiva) sa lanseze promotii si tehnnici de marketing agresive pentru stimularea creditarii, motorul cresterii pietei de profil din ultimii ani.
Retailerul de electronice si electrocasnice Altex care detine reteaua de electrocomplexuri Media Galaxy va pune la dispozitia clientilor creditul cu buletinul fara dobanda si comision de acordare. In acest sens, incepand de astazi clientii pot achizitiona produse de top din electrocomplexurile Media Galaxy, in 12 rate lunare, fara dobanda, fara comision de acordare si fara avans.

Aceasta mutare dupa alte initiative ale principalilor concurenti ai Altex pe piata bunurilor electrocasnice si electronice, Flanco si Domo care au lansat, impreuna cu societati de credit de consum precum Credisson ori Estima Finance , imprumuturi cu o perioada de gratie de sase sau trei luni.

In 2006 estimam ca vanzarile Media Galaxy vor continua sa creasca, atat ca urmare a extinderii retelei, cat si multumita serviciilor si produselor de cea mai inalta calitate oferite de electrocomplexurile Media Galaxy, au declarat pentru Wall-Street oficialii companiei.

Potrivit reprezentantilor Media Galaxy clientii vor plati doar pretul produsului dorit, in 12 rate lunare, fara cheltuieli suplimentare rezultate in urma acordarii creditului.

Este o facilitate pe care o acordam clientilor nostri din dorinta de a le inlesni accesul la produsele de ultima generatie din electrocomplexurile Media Galaxy.Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostri si sa ii scutim de plata costurilor pe care le presupune acordarea unui credit, declara Ramona Radut, Consumer Finance Manager.

Orice client poate obtine un astfel de credit cu conditia sa fie cetatean roman, sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani si un venit minim lunar de 225 RON pe luna. Pentru un credit in valoare de maxim 4.000 RON clientii nu trebuie sa prezinte decat buletinul de identitate.

Lansat in toamna anului 2004, creditul doar cu buletinul a revolutionat piata creditelor de consum din Romania. Un produs financiar accesibil si nebirocratic, creditul doar cu buletinul a adus un plus de confort pentru clienti, care, astfel, economisesc timp obtinand fara efort produsele dorite.

In 2006, pe piata de electronice si electrocasnice se anunta un ritm mai lent de crestere, acesta fiind vizibil inca de la sfarsitul anului trecut. Categoria traditionala de electrocasnice va creste din ce in ce mai putin, in timp ce nici in celelalte segmente de produse nu se vor observa evolutii spectaculoase. Segmentul IT&C va ramane parghia vanzarilor in domeniu, dar fara a se inregistra recorduri.

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex isi va extinde anul acesta reteaua de electrocomplexuri Media Galaxy cu inca patru noi locatii. Reteaua de magazine cuprinde in acest moment opt magazine in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, iar urmatorul va fi deschis in primavara acestui an tot in Bucuresti, in complexul Feeria din Baneasa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri