Ursus Premium a primit, miercuri, in cadrul unei ceremonii oficiale care s-a desfasurat la Londra, medalia de bronz acordata in cadrul uneia din cele mai prestigioase competitii de profil - "The Brewing Industry International Awards 2005", jurizata la Munchen, in 2005.

Aceasta competitie este considerata si comparata cu "Premiile Oscar ale industriei berii", datorita rigurozitatii si profesionalismului juriului format exclusiv din berari cu experienta si se bucura de participarea celor mai renumite marci de bere din lume. Prima editie a concursului a avut loc in anul 1886 si de atunci se desfasoara o data la fiecare doi ani.

La editia 2005 s-au inscris 752 de marci din 43 de tari. La fel ca si in cazul Oscar-urilor din lumea filmului, premiile berarilor sunt deosebit de reprezentative pentru ca se confera numai trei medalii pe sectiune.

"Suntem foarte mandri de aceasta medalie, cu atat mai mult cu cat am participat la una dintre cele mai disputate categorii - 133 de marci de bere inscrise - Ursus Premium fiind singura bere romaneasca premiata la "The Brewing Industry International Awards 2005". Acest succes ne obliga sa continuam", a declarat Cezar Dumitru, Senior Brand Manager Ursus, citat de Rompres

In ultimii doi ani berea Ursus, produsa in Romania de catre Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, s-a bucurat de recunoastere internationala, obtinand numeroase distinctii: medalia de aur pentru Ursus Premium in cadrul concursului Monde Selection din Belgia in mai 2005, medalia de argint pentru Ursus Premium in cadrul Australian International Beer Awards din Australia in aprilie 2005, medalia de argint pentru Ursus Black in cadrul concursului European Beer Star, care a avut loc in Germania in anul 2004 si medalia de bronz pentru Ursus Black in 2005, la European Beer Star.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca cu o cota de piata anuala estimata la 22%. Ursus Breweries detine in acest moment
patru fabrici de bere, cu o capacitate totala de peste 3 milioane de hectolitri si 1.300 de angajati. Compania isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, cu volume de vanzari de bere "lager" de peste 148 de milioane de hectolitri in anul financiar 2004-2005. Compania este prezenta in peste 60 de tari de pe cinci continente si detine un portofoliu de marci puternice si cote de piata importante care ii confera pozitia de lider in multe dintre tarile in care isi desfasoara activitatea. In afara Statelor Unite, SABMiller plc este una dintre principalele companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri