Sport System Development SSD - Lotto Romania, unul dintre liderii pietei de echipament sportiv din Romania, a realizat, in 2005, la nivel de corporatie, o crestere cu 28 la suta a cifrei de afaceri pana la 9,6 milioane euro, fata de 7,5 milioane euro in 2004, se arata intr-un comunicat al companiei remis Rompres.
Pentru anii urmatorii, SSD Lotto Romania isi propune sa mentina acelasi trend crescator al cifrei de afaceri, previzionand o crestere o vanzarilor cu aproximativ 25 la suta in fiecare an. Aceasta cifra de afaceri, este realizata atat datorita extinderii lantului de magazine proprii de echipament sportiv Lotto si incaltaminte casual Stonefly, dar si prin extinderea portofoliului de produse conexe activitatii sportive precum suprafete sintetice pentru sali de sport, aparate fitness, bazine olimpice, piscine, iarba sau gazon sintetic.

Incepand cu anul acesta, gama de produse distribuite de catre companie a fost extinsa si in domeniul cosmeticelor si al produselor de parfumerie, prin importarea noii game de produse "Lotto Parfum". in acest sens, pentru anul in curs, compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 de euro.

In prezent, SSD Lotto Romania - echipament sportiv marca Lotto si linia de incaltaminte casual Stonefly - cuprinde o retea de peste 50 de puncte de vanzare (magazine independente, hypermarketuri si magazine tip cash and cary) si o retea de 19 magazine proprii monobrand Lotto si Stonefly in orasele Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Ploiesti, Iasi, Bacau, Timisoara si Pitesti urmand ca, anul acesta, compania sa continue strategia de extindere a retelei de magazine proprii si in alte orase. Investitiile in noile magazine vor fi de aproximativ 100.000 euro pentru fiecare magazin, acestea fiind realizate in peste 5 orase ale tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri