In 2005 Ozone Laboratories intentioneaza sa realizeze investitii de peste 5,2 milioane de euro, preconizandu-se astfel o crestere a cifrei de afaceri in acest an de 240%. Fondurile vor fi alocate pentru dezvoltarea portofoliului de produse, in noi linii tehnologice pentru partenerii sai, in licente de fabricatie si comercializare precum si in proiecte de marketing.

Peste 3 milioane de Euro vor fi folositi pentru dezvoltarea portofoliului de produse si inregistrarea acestora pe piata din Romania si pe alte sase piete din Europa Centrala si de Est. "Romania este una din cele mai importante piete din S-E Europei, cu un potential extraordinar, din punct de vedere al pozitionarii sale geografice, precum si din perspectiva integrarii sale la piata comuna in 2007, motive pentru care ne dorim sa fim o prezenta activa si permanenta pe aceasta piata", a afirmat Dan Schiopu director executiv Ozone Laboratories Romania. Aceasta firma a intrat pe piata farmaceutica din Romania in august 2001, inregistrand o rata de crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 300% in fiecare an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri