Eric Stab, care pana acum a ocupat functia de presedinte executiv al GDF Suez Energy Romania, devine presedinte-director general al companiei.
Eric Stab (foto), care a ocupat pana in prezent functia de presedinte Executiv al GDF Suez Energy Romania si responsabil al activitatilor energetice ale grupului GDF Suez in Europa de Est devine presedinte-director general al GDF Suez Energy Romania", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Numirea lui Eric Stab in noua functie vine dupa un proces intern de reorganizare a activitatilor din domeniul energetic ale grupului in Europa.

„Comitetul director al GDF Suez Energy Romania, prezidat de Eric Stab, este format din: Yvonnick David (director general adjunct operatiuni), Bogdan Bandila (IT), Frederic Bellon (achizitii si servicii energetice), Cristian Buzan (juridic), Cristian Dandu (marketing si vanzari), Anne-Marie Gestin (financiar), Diana Ghita (resurse umane si comunicare), Olivier Maigrot (strategie, dezvoltare, productie de electricitate), Dan Pantilie (infrastructura) si Nicolas Richard (portofoliu management)", se mai arata in comunicat.

Eric Stab (42 de ani) lucreaza pentru Gaz de France (GDF) din 1991. Incepand cu 2008, in urma fuziunii grupurilor Gaz de France (GDF) si Suez, el a condus activitatile grupului in Europa de Est si a fost presedinte al consiliului de administratie al filialelei din Romania.

Stab a venit in Romania in 2010. El va continua sa supervizeze activitatile de energie ale grupului GDF SUEZ in Austria, Cehia si Slovacia. Romania este centrul activitatilor companiei pentru zona Europei de Est.

In Romania, grupul activeaza in domeniile gaze naturale, electricitate si servicii energetice si de mediu. GDF Suez Energy Romania este activa in urmatoarele domenii: furnizare de gaze naturale si electricitate, distributie de gaze naturale, productie de electricitate si servicii energetice.

GDF Suez Energy Romania dispune de un portofoliu de circa 1,4 milioane clienti, gestioneaza o retea de distributie de 17.000 km si are aproximativ 4000 de salariati, potrivit comunicatului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri