Administratorii operatorului portuar Oil Terminal Constanta (OIL), controlat de stat, l-au revocat pe Silviu Ioan Wagner din functia de director general si l-au inlocuit cu Emil Rohat, director tehnic in cadrul companiei, conform Mediafax.
Totodata, avocatul Adrian-Catalin Bulboaca, managing partner al firmei de avocatura Bulboaca si Asociatii, a fost numit administrator provizoriu in locul lui Wagner.

Consiliul de Administratiea convocat AGA la 16 mai pentru a discuta revocarea din functia de administrator a lui Wagner si alegerea unui nou membru CA.
Compania Oil Terminal a avut anul trecut o cifra de afaceri de 115,7 milioane lei (27,3 milioane de euro), in scadere cu 12%, si un profit net de doar 360.000 de lei, de peste cinci ori sub cel din anul 2010.

Oil Terminal a anuntat si estimarile pentru cifra de afaceri pentru acest an, de 114,9 milioane lei, valoare cu putin sub cea inregistrata anul trecut.

Compania este controlata de Ministerul Economiei, care are 59,62% din actiuni. Oil Terminal este specializata servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de marti in scadere cu 0,72%, la 0,16,59 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea este de 96,62 milioane lei (22,11 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri