Sanofi, cea mai mare companie farmaceutica de pe piata locala in functie de vanzarile pe 2011, a lansat recent o noua formula a cunoscutului medicament Dicarbocalm, destinat tratamentului arsurilor gastrice.
Prin lansarea Dicarbocalm Control, Sanofi isi propune ca pana la sfarsitul anului curent sa obtina o cota de 25%, ca valoare, pe piata medicamentelor pe baza de pantoprazol, eliberate fara reteta.

„Brandul Dicarbocalm detine o pozitie dominanta pe piata de tulburari gastrointestinale cu simptomatologie hiperacida, atat in valoare, cat si in volum, inregistrand anul trecut un ritm mediu de crestere de 15%, peste ritmul de crestere al pietei", a declarat, intr-un comunicat de presa, Iolanda Bilaus, marketing manager consumer healthcare Sanofi Romania.

Potrivit companiei, 10% din populatie sufera de arsuri gastrice zilnic.

Dicarbocalm este unul dintre cele mai vechi marci de medicamente din Romania, cu o traditie de aproape 40 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri