Un om de afaceri roman a platit circa 250.000 euro pe obiecte sanitare si placaje pentru baile din locuinta sa anul trecut. Aceasta a fost cea mai mare comanda inregistrata pentru o singura locuinta de companie Diseno.
“Cea mai mare comanda a companiei a fost in 2011 si s-a desfasurat pe parcursul anului. Este vorba de o persoana din provincie, cu o casa clasica, care si-a decorat baile cu mosaic cu foita de aur, baterii aurii. Arhitectii au reusit sa combine foarte frumos materialele opulente, mai ales ca si casa este una in care se potrivesc aceste elemente, avand o pozitie foarte frumosa si un teren foarte mare care iti da senzatia de adevarat domeniu. Totul a fost gandit pana la cel mai mic amanunt”, povesteste Catalina Pruteanu, general manager al Diseno, compania care a furnizat placajele si obiectele sanitare pentru aceasta lucrare.

Catalina Pruteanu a mentionat ca valoarea mare a comenzi nu a venit neaparat din faptul ca o singura piesa a fost exagerat de scumpa, insa casa avand multe bai cu suprafete mari si volumele livrate au fost consistente.

“Este o valoare mare pentru o singura casa, insa asa cum am mentionat si proprietatea este mare. Probabil, valoarea totala a comenzi pe acest proiect o sa ajunga undeva la 300.000 euro, avand in vedere ca acum se doreste si o piscina pe proprietate.

Diseno este o companie infiintata in 2008, care a reusit anul trecut sa atinga o cifra de afaceri de 1 milion euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri