Furnizorul de echipamente si utiliaje pentru companiile din retail alimentar si HoReCa, Daas a inregistrat o crestere de 10% a afaceri in primul trimestru al anului.
Vanzarile Daas Romania s-au majorat cu circa 10%, de la 3,6 mil. euro in primul trimestru din 2011, la 3,9 mil. euro in 2012, fiind sustinute in principal de rezultatele diviziei Retail.

In ce priveste trimestrul 2, conducerea companiei se asteapta la vanzari cu peste 20% mai mari decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit rezultatelor la zi si previziunilor Daas pentru restul anului, retailul se mentine si anul acesta cel mai dinamic dintre segmentele de business: “Estimam o crestere anuala de peste 10% pentru Retail, in timp ce diviziile Horeca si Mobilier vor creste moderat, cu doar 7-8%”, declara Daniel Mocanu, directorul general Daas.

Totodata, Mocanu mentine previziunile privind cifra de afaceri din acest an la 25 de milioane de euro, fata de 20.8 milioane de euro in 2011.

Daas continua sustinut parteneriatele cu retailerii moderni: Auchan, Cora, Billa, Mega Image, Metro, Carrefour, Kaufland, furnizand instalatii frigorifice, rafturi si servicii postvanzare (service, mentenanta si monitorizare 7/24).

Printre proiectele Horeca (bucatarii profesionale) livrate de catre Daas in 2012 se regasesc Vila 23 din Snagov, hotelul Europa Royale, hotelul Floreasca si restaurantul Hanul Berarilor Casa Elena Lupescu din Bucuresti, hotelul Doubletree by Hilton din Oradea, hotelul Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov si hotelul Prahova Plaza Ploiesti.

In ce priveste investitiile din Retail, capitala, judetul Ilfov si Bacaul sunt cele mai dinamice orase, in timp ce industria Horeca se dezvolta cu precadere in Bucuresti, Cluj si Oradea.

Pentru cotele de piata ale Daas, “estimam o majorare de 2,3% pentru Retail si 1% pentru Horeca”, mai spune Daniel Mocanu.

Compania Daas a fost fondata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente si mobilier pentru industriile horeca si retail alimentar, precum si asigurarea serviciilor de intretinere post-vanzare si service.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri