Dacia este una dintre "povestile de succes" din economia romaneasca si internationala, a salvat grupul francez Renault, proprietarul uzinei auto, de la faliment si reprezinta un model pentru ArcelorMittal Galati, a declarat directorul general al combinatului siderurgic, Bruno Ribo, scrie Mediafax.
"Eu si colegii mei din management avem un model de urmat. Ne-am raportat la standardele de la Dacia pentru ca suntem realmente impresionati de povestea de succes de la Dacia. In sase-sapte ani au reusit sa schimbe tot din ceea ce era fosta uzina. Am o experienta indelungata in industria auto si pot spune ca, vizitand Dacia, observi ca nu e nicio diferenta intre Dacia si orice alta fabrica auto din vestul Europei in termeni de curatenie, de management, de pricepere tehnica a oamenilor. Singura diferenta e ca cei de la Dacia au mai putini roboti. Dacia castiga bani si se poate spune ca a salvat Renault de la faliment", a spus el la o dezbatere publica organizata la combinat.

Ribo a fost numit director general la ArcelorMittal Galati in luna februarie. In perioada 1997-2001 el a lucrat intr-un departament denumit customer technical service pentru industria auto, la Madrid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri