Grupul Gefco isi consolideaza prezenta in Europa Centrala si de Est, prin filiala deschisa in Sofia, Bulgaria, care functioneaza ca un punct strategic intre Europa de Vest, Turcia si Orientul Mijlociu, facilitand fluxurile distributiei de automobile in Europa.
Filiala a deschis un centru de distributie de automobile in Lozen, la sud-est de Sofia, unde vehiculele sunt depozitate inainte de a fi distribuite.

Aceasta filiala a semnat primul sau contract cu Sofia France Auto (SFA), importator oficial Peugeot in Bulgaria. Gefco Bulgaria este partener logistic exclusiv pentru distributia de vehicule gestionata de catre SFA pe piata interna.Printre clientii filialei se numara si Citroen, Volkswagen si General Motors.

Filiala din Bulgaria a inceput sa opereze noi fluxuri din Europa in ianuarie 2012, in special din Marckolsheim si Blyes (Franta), de la Kolin (Republica Ceha), de la Trnava (Slovacia), Atessa (Italia) si Izmit (Turcia).

Gefco acopera 15 tari din Europa Centrala si de Est, Asia Centrala si Orientul Mijlociu.

La inceputul lunii aprilie, Gefco Bulgaria si Gefco Germania au lansat impreuna o noua linie de transport in regim de grupaj intre Sofia si Stuttgart.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri