Un magazin Plus de tip discount a fost deschis la Targul Secuiesc, investitie de 1,5 milioane euro.
Suprafata construita este de 1.400 metri patrati din care 840 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente, a anuntat reprezentantii companiei.

'In prezent in Romania functioneaza 15 magazine Plus si intentionam sa deschidem, in cursul acestui an, alte 25, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national', a declarat directorul general al Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Magazinele Plus ofera o gama de aproximativ 1.000 de produse intre care produse alimentare de baza legume si fructe proaspete, carne si produse din carne si bunuri nealimentare, aproximativ 80 la suta din produsele vandute in reteaua Plus provin de pe piata autohtona.

Plus este un brand existent pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu 3.700 de magazine si peste 38.000 de angajati in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia si Grecia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri