Luc Nadal (50 ani), director al Diviziei de Logistica si Transport de Marfuri, a preluat functia de CEO al grupului Gefco, de la 1 iulie.
Nadal il inlocuieste pe Yves Fargues, presedinte si ceo al grupului Gefco, care a decis sa se pensioneze, urmand sa se retraga din functia detinuta in cadrul companiei incepand cu 1 Iulie 2012.

Yves Fargues a fost propus pentru a fi desemnat ca presedinte non-executiv (Non-Executive Chairman).

Grupul francez Gefco, operator de transport de autovehicule si de logistica auto, al doilea mare jucator pe piata din Romania dupa compania Schenker, este prezent in 150 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra de afaceri de 3,7 miliarde euro in 2011. Grupul are 10.300 de angajati in urma achizitionarii Gruppo Mercurio.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri