Producatorul de mobile Lemet a deschis doua noi magazine, in Giurgiu si Fetesti, dupa o investitie de circa 400.000 lei, a anuntat compania.
Cu cele doua noi magazine reteaua magazinelor, denumite Lem’s, a ajuns la 104 unitati, iar suprafata totala de retail este de 63.000 mp.

Magazinul LEM’S din Giurgiu se intinde pe o suprafata de 850 mp si este situat pe Soseaua Bucuresti nr. 156, in Family Center, langa hipermarketul Kaufland.

Magazinul LEM’S din Fetesti se intinde pe o suprafata de 550 mp si este situat, intr-un spatiu dedicat, in incinta Clubului Sportiv CFR, la 200 de metri de Gara orasului.

Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.250 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 30.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri