Marcello Bottoli, unul din cei mai reputati specialisti internationali in domeniul retailului si al managementului, va vorbi la Bucuresti antreprenorilor si managerilor de top romani despre cele mai recente schimbari in stilul de viata al consumatorilor si despre oportunitatile pe care acestea le pot crea in retail si consumer business.
Keynote speaker al conferintei anuale SEEPEA din 28 iunie, intitulata „Funding Growth in Turbulent Times. Partnering for New Economic Realities”, Marcello Bottoli va dezvalui care sunt solutiile pentru a transforma un retailer obisnuit intr-un lider de piata, in actualele conditii economice si cum poti avea succes in zona de consumer business in general.

Marcello Bottoli, in prezent operating partner in cadrul Advent International (si fost CEO al Louis Vuitton Malletier si al Samsonite Corporation), a fost invitat la Bucuresti de catre Asociatia Sud-Est Europeana a Fondurilor Private Equity si Venture Capital (SEEPEA), organizator al conferintei, alaturi de alti vorbitori din Romania si din strainatate si reprezentantii fondurilor de investitii de tip Private Equity si Venture Capital din Sud-Estul Europei.

Pe langa prezentarea lui Marcello Bottolli, subiectele principale care vor fi discutate in cadrul conferintei acopera o larga arie de interes pentru dezvoltarea afacerilor din diverse domenii:

• De la idee in tehnologie la succes pe bursele internationale – cu Aleksander ”Sasha” Galitsky, renumit venture capitalist al carui fond a investit printre altele si in Yandex (compania ruseasca a carei cotare pe NASDAQ a fost, anul trecut, cand a avut loc, cea mai mare cotare din lume dupa cea a Google).

• Expansiunea internationala – secretele reusitei si provocari - cu Lucian Isar (Ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri), Florin Talpes (fondator & CEO, BitDefender), Radu Georgescu (fondator & CEO, Gecad), Tamas Nagy (managing director, Advent Central and Eastern Europe si membru in Consiliul de Administratie al Kai Ceramics) si Marian Dinu (partner, DLA Piper).

• Cum finantam cresterea afacerii in vremuri tulburi - cu Dan Bucsa (chief economist, UniCRedit Tiriac Bank), Lucian Anghel (presedinte, Bursa de Valori Bucuresti), Claudiu Corcodel (managing Director, Mezzanine Management) si Mihai Sfintescu (partner, 3TS Capital Partners).

• Parteneriatul cu Fondurile Private Equity–valoare adaugata dincolo de finantare - O dezbatere intre reprezentantii unora dintre cele mai importante fonduri de investitii din regiune, reuniti pentru prima data in acelasi panel: Cristian Nacu (partner, Enterprise Investors), Emma Popa-Radu (managing director, Advent Central and Eastern Europe), Horia Manda (managing partner, Axxess Capital), Cornel Marian (managing Partner, Oresa Ventures) cu participarea lui Richard Seewald (partner, Alpha Associates) si moderata de Irina Anghel (secretar general SEEPEA).

• Accelerarea cresterii in consumer business - cu Radu Timis (presedinte, Cristim), Camelia Sucu (proprietar, Piata de Gros), Pawel Musial (CEO, Profi), Mihaela Mitroi (partner, PricewaterhouseCoopers), Michal Karwacki (consilier, Salans).

• De la probleme sociale la profit: antreprenoriatul social - cu Roxana DamaschinTecu (manager, NESsT Europe).

SEEPEA (South Eastern Europe’s Private Equity and Venture Capital Association) a fost fondata in august 2005 de catre fondurile din regiune ca organizatie independenta si non-profit, pentru promovarea intereselor industriei de private equity si venture capital in Europa de Sud-Est si pentru ridicarea nivelului de cunoastere a acestui domeniu in cadrul mediului de afaceri din regiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri