Furnizorul de servicii medicale private Medas a inaugurat, saptamana aceasta, o noua clinica in zona Dorobanti din Capitala, in urma unei investitii de 2 milioane de euro.


Noua clinica, operationala de aproape un an si jumatate, este specializata pe servicii de medicina materno-fetala. Situata intr-o cladire cu patru etaje, pe o suprafata de 700 mp, clinica este cea de-a 7-a in cadrul retelei Medas.

Investitia in clinica Medas Feminis se ridica la 2 milioane de euro, excluzand costurile construirii cladirii in care functioneaza.

In cadrul unitatii medicale lucreaza 19 medici specialisti. In total, Medas are peste 200 de cadre medicale in sapte clinici (cinci situate in Bucuresti si doua in Pitesti), sapte laboratoare si cinci departamente de radiologie si imagistica medicala.

In cursul acestui an, Medas va deschide un spital de urologie cu 5 etaje, sectie de ATI (Anestezie Terapie Intensiva) si trei sali de operatie. Spitalul inseamna o investitie de 3 milioane de euro, potrivit unor estimari anterioare.

Segmentul serviciilor medicale private a atras investitii si pe timp de criza, marii furnizori de profil inaugurand atat clinici, cat si spitale. Anul trecut au fost deschise noua spitale private, investitiile cifrandu-se la peste 130 de milioane de euro.

Piata serviciilor medicale private era estimata, in 2011, in jurul valorii de 500 de milioane de euro, principalii jucatori fiind MedLife, Regina Maria, Medicover, Romgermed, Medcenter, Sanador, Gral Medical, Hiperdia etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri