Dragos Militaru, fost manager in cadrul UPC si Coca-Cola, va prelua la 1 august functia de director general executiv al Fabryo Corporation, inlocuind-o Aliz Kosza, care a condus producatorul de lacuri si vopsele din 2008.
Militaru a ocupat anterior pozitia de director comercial la UPC Romania, fiind responsabil de strategia de marketing si vanzari pentru segmentul rezidential, potrivit unui comunicat al Fabryo, relateaza Mediafax. Militaru a fost timp de un an director de marketing al Fabryo, alaturandu-se companiei anul trecut.

El a activat timp de peste 15 ani in industria bauturilor racoritoare, la Coca-Cola HBC, unde a ocupat diverse pozitii, de la sales manager la market manager pentru Romania si Moldova, in perioada 2007-2009, si market operations director South East Europe, in intervalul 2009-2010.

Militaru a lucrat si anterior la Fabryo, ocupand timp de un an functia de chief marketing officer.

Portofoliul companiei controlate de fondul de investitii suedez Oresa Ventures, una dintre principalele companii de profil, include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri.

Citeste un interviu acordat wall-street.ro de catre Dragos Militaru cand era director comercial al UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri