Compania de recrutare, selectie si plasare de personal Trenkwalder Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere a cifrei de afaceri de 15%, de la peste 22 de milioane de euro anul trecut. Vezi in ce domenii s-a angajat.
In 2011 afacerile companiei au crescut cu 10%.

„In 2011 am inregistrat mai multe solicitari pe zone de recrutare si angajare temporara cu 4.500 de contracte incheiate pe o perioada determinata de timp si peste 1.500 de solicitari de recutare venite din partea partenerilor nostri. Aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri a fost generat de contractele temporare de munca”, a declarat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder.

Domeniile in care Trenkwalder a inregistrat cele mai munlte solicitari de angajari au fost, in 2011, cel auto, urmat de productie si cel financiar-bancar.

Pe de alta parte, dupa o crestere spectaculoasa de 124% in 2010, cand multe firme au apelat pentru prima data la recrutarile temporare, avansul de numai 10% din 2011 este motivat de inceputul maturizarii pietei de profil, respectiv de exiturile din Romania ale unor mari nume de producatori mondiali. In continuare, companiile multinationale si firmele cu capital strain raman principalii clienti ai companiei, care in prezent reprezinta aproximativ 80% din piata.

“Pentru 2012, compania estimeaza ca isi va intensifica ritmul de crestere, predictiile pentru anul acesta indicand un avans al cifrei de afaceri de aproximativ 15%. Cresterea se va datora atat activitatilor de consultanta HR si training de personal, cat mai ales serviciilor de distribuire de personal angajat pe perioade determinate, in contextul in care acestea vor creste comparativ cu anul trecut”, se arata intr-un comunicat.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selectie si plasare de personal, avand 9 filiale in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Brasov cu 70 de consultanti si venituri consolidate de 20 de milioane de euro in 2010 (Trenkwalder si Trenkwalder Sobis). Trenkwalder este membra a Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT).

Trenkwalder ofera servicii de consultanta in domeniul HR, training si cercetare de piata. Din portofoliul sau fac parte: BCR, Raiffeisen Bank, Nokia, Continental Automotive Systems, Ambient, Leoni Wiring Systems, Siemens si multe alte companii din domeniul productiei auto, al componentelor electronice si bancar, dar si din alte verticale economice.

Trenkwalder este prezenta in Romania din 2006 prin achizitia companiei locale Sobis Consult. Compania este condusa de Bogdan Florea (foto), care detine 15% din actiuni, actionarul majoritar fiind Trenkwalder Austria – una dintre cele mai mari firme de recrutare si plasare de personal din Europa, cu venituri de peste 1 miliard de euro in 2011 si prezenta in 20 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri