In anul in care sarbatoreste un deceniu de curierat premium in Bucuresti, Fastius Curier si-a adjudecat titlul de cea mai rapida echipa din Categoria ”Servicii” la concursul de ciclism pentru companii Skoda Velo Challenge.
"Ne-am facut noi insine un cadou foarte placut la aniversarea de 10 ani", subliniaza Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier.

Competitia care s-a desfasurat la Baneasa a avut la start peste un numar mare de concurenti. Dupa o cursa disputata, ciclistii din echipa Fastius Curier si-au dovedit din plin rapiditatea, inclusiv in fata altor companii de curierat.

"Si clientii castiga la implinirea a zece ani de Fastius Curier. In aceasta perioada, orice trimitere beneficiaza automat de o reducere de 10%.
In fiecare zi a ultimilor zece ani, Fastius Curier a avut o misiune clara: sa ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti
", adauga oficialii companiei.

Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantand in acelasi timp sigurana livrarii. Astfel, cu Serviciul Fastius Prioritar, o trimitere ajunge la orice destinatie din Bucuresti in maxim doua ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

"Deosebita promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent in Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat", mai spun reprezentantii companiei.

In zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile noastre", spun oficialii Fastius Curier, care subliniaza astfel modul in care masoara succesul parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti. Fastius Curier promite profesionalism desavarsit, adaptandu-se solicitarilor clientilor si oferind preturi competitive.

Fastius Curier
are un portofoliu impresionant de clienti-companii, oferind servicii pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua in permanenta expansiune. Informatii complete despre serviciile Fastius Curier pot fi accesate si pe www.fastius.ro. Fastius Curier promoveaza serviciile premium, personalizate, pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri