Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) are un nou director general, George Octavian Turtoi, pana in prezent director in agentie, acesta fiind numit in noua functie prin ordin al ministrului Agriculturii, dupa incetarea contractului de munca al lui Mihai Gavril Vadan, conform Mediafax.
Turtoi este angajatul APDRP din anul 2005, fiind incadrat cu functia de expert in cadrul Directiei Asistenta Tehnica si Formare Profesionala. Ulterior, a ocupat functia de Sef Serviciu Selectare Contractare Proiecte in cadrul aceleiasi directii, iar in anul 2008 a promovat la conducerea directiei Asistenta Tehnica.

In aprilie 2012 el a fost numit director general adjunct Implementare Tehnica.

"Faptul ca sunt implicat in activitatea institutiei de aproape sapte ani imi da increderea ca impreuna cu echipa APDRP vom reusi sa indeplinim toate obiectivele institutionale, atat cele de implementare eficienta, dar si de absorbtie integrala a fondurilor nerambursabile", a spus Turtoi intr-un comunicat.

El a preluat luni conducerea agentiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri