Holding-ul international All-Biz, care lucreaza activ in Romania, isi extinde prezenta sa pe pietele mondiale si intentioneaza sa intre pe pietele din Asia de Sud si Europa de Vest.
Despre acest fapt scrie publicatia „Forbes Ucraina" in numarul sau din august, in articolul „Intermediarul mondial".

„In iulie, All.Biz a deschis un birou in Statele Unite. In viitorul apropiat avem in plan extinderea in Vietnam, Malaezia, Filipine, Indonezia, precum si deschiderea unor sub-birouri in India si China. Se asteapta ca etapa finala a extinderii la nivel mondial a Holding-ului sa fie iesirea in tarile Europei de Vest "- se scrie in articol.

All.Biz este o piata de afaceri, unde puteti cumpara 15 milioane de produse. In fiecare zi sistemul All.Biz este vizitat de 700.000 de utilizatori din diferite tari. Site-urile proprii ale intreprinderilor mici si mijlocii nu sunt capabile sa le ofere un public satisfacator, de aceea multe firme sunt dispuse sa plateasca pentru o pozitie mai inalta in rezultatele de cautare de pe All.Biz“, noteaza autorul articolului.

Deja publicul anual al All.Biz (245 milioane) este mai mare decat cel al retelei sociale „Odnoklasniki“, se arata in paginile publicatiei de specialitate. La momentul de fata, in 20 de tari ale lumii activeaza 39 de birouri ale companiei. „Este usor de construit o structura de auditat“, a declarat creatorul All.Biz, Ivan Zakrevskiy, intr-un interviu cu „Forbes Ucraina“.

Servicii cum ar fi All.Biz sunt practic in fiecare tara. Unele dintre ele lanseaza clone in alte state. „Unicitatea proiectului lui Zakrevskiy consta in faptul ca All.Biz vizeaza initial o acoperire globala, luand in considerare conditiile locale. All.Biz este tradus in 26 de limbi si lucreaza cu 67 de piete nationale“, relateaza revista.

allbizPe All.Biz sunt plasate paginile a mai mult de 900.000 de companii. Ivan Zakrevskiy este convins ca bariera lingvistica nu va disparea nici in viitor. „Toti spun ca stapanesc limba engleza, dar nimeni nu poate traduce in mod adecvat „turbina cu surub de dreapta cu pompa de la stanga“, glumeste directorul All-Biz, citat de „Forbes Ucraina“.

Directorul biroului din Romania al companiei All.Biz, Ciprian Alexa, intr-un interviu pentru „Forbes Ucraina“, a remarcat faptul ca in sistemul All.Biz au fost introduse deja 6.000 de companii locale, iar o jumatate de duzina dintre acestea s-au abonat deja la pachetele de promovare. „Cu ajutorul nostru, compania romaneasca Frankfurt Impex Prod a gasit o companie de transport pentru a furniza carne in Arabia Saudita“, a exemplificat Ciprian Alexa.

Dupa cum se stie, biroul All.Biz din Romania, deschis la Iasi, activeaza din anul 2012. In sistem sunt inregistrate deja mai mult de 6.000 de companii. Potrivit rating-ului Google Ad Planner, All.Biz a fost inclus in „Top 500 al celor mai vizitate site-uri din lume“, dupa numarul de utilizatori unici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri