Oil Terminal (OIL) a raportat pentru primul semestru afaceri in scadere cu 6,4%, la 52,75 milioane lei (12 milioane de euro), iar profitul net al operatorului de transport al produselor petroliere a scazut de patru ori, la 227.000 lei, informeaza Mediafax.
In primul trimestru, compania a inregistrat pierderi din cauza cererii reduse de produse petroliere, iar conducerea societatii a decis sa reduca programul de lucru al angajatilor la patru zile pe saptamana fata de un program normal de cinci zile.

Veniturile Oil Terminal au scazut cu 6,1% in primele sase luni din acest an, la 54,51 milioane lei, iar cheltuielile au coborat cu 4,7%, la 54,51 milioane lei.

Compania este controlata de Ministerul Economiei, care are 59,62% din actiuni.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat in iulie ca, in urma unui audit, au fost identificate cheltuieli nejustificate in cadrul companiei, Oil Terminal platind zeci de mii de euro pe bijuterii, ace de cravata, butoni de aur, un ceas de aur si vinuri de colectie.

Oil Terminal este specializata in servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de joi la un pret de 0,16 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea este de 93,18 milioane lei (20,47 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri