Compania de stat Conpet Plopiesti (COTE) a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de 162,4 milioane lei (37 milioane euro), in scadere cu 4% de la169,5 milioane lei in perioada similara a anului trecut, si a raportat un profit net de 20,5 milioane lei, mai mic cu 12,3%.
Compania a incheiat primul semestru al anului trecut cu un profit net de 23,4 milioane de lei.

Veniturile Conpet au scazut in perioada analizata cu 4,8%, de la 202,7milioane de lei la 192,8 milioane de lei, potrivit datelor transmise de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB), scrie Mediafax.

Cheltuielile companiei au coborat cu 3,5%, de la 174,4 milioane de lei la 168,3 milioane de lei.

Compania, listata pe piata Rasdaq a BVB, administreaza sistemul national de transport al produselor petroliere, si are o capitalizare 277 milioane de lei (61,1 milioane euro).

Ministerul Economiei controleaza 58,71% din capitalul Conpet, iar Fondul Proprietatea detine 29,7% din titluri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri