Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, deschide incepand cu 23 august cel de-al treilea showroom din Bucuresti si al 22-lea din tara.
Showroom-ul este rezultatul unei investitii de 400.000 de euro in amenajare si promovare si face parte din strategia de expansiune pe termen mediu care urmareste ca locatiile Casa Rusu sa fie cat mai accesibile unui numar cat mai mare de clienti.

“Strategia Casa Rusu este de a valorifica in retail avantajul producatorului: acela de a vinde produse la preturi extrem de accesibile, rezultat al volumelor mari si al lipsei intermediarilor in procesul de distributie. Investim permanent in eficientizarea productiei astfel incat sa pastram preturile accesibile pentru clientul final” a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

Situat in Colentina, in incinta centrului comercial Carrefour, noul showroom va avea o suprafata totala de 4.000 mp si va oferi consumatorilor peste 1.000 de articole de mobilier la preturi direct din fabrica.

“In Bucuresti avem deja un public fidel, magazinul din centrul comercial Vitantis inregistrand cele mai mari vanzari din intreaga retea. Cu noul showroom din Colentina venim mai aproape de clientii din jumatatea de nord a orasului si ne asteptam la un trafic si la vanzari similare celorlalte centre deja existente”, a adaugat Marius Raia.

Noul showroom din Bucuresti - Colentina creste numarul magazinelor Casa Rusu la 22 in toata tara, dintre care 10 in sistem de franciza.

Rus Savitar, compania mama care detine fabricile din Dudestii Noi, Timis are in prezent o capacitate de productie de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an pe care le comercializeaza prin lantul propriu de retail Casa Rusu, prin retele de retail nationale si locale, dar si la export.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri