Businessul este, in primul rand, despre oameni. Inainte de produse, de companii care fac profituri uriase sau lupta sa supravietuiasca, businessul este despre cei care fac lucrurile sa se intample, indiferent ca sunt angajati care muncesc in fabrici sau manageri de top.
Compania are nevoie de o imagine, insa, de multe ori, cea mai importanta imagine o reprezinta oamenii care conduc acel business. Persoane care muncesc pana la 14 ore pe zi, stiu sa vanda produse de milioane de euro, dar intai trebuie sa se “vanda” pe ei insisi. Acesti oameni au nevoie, la randul lor, de o imagine: una business, perfecta, insa fara a fi superficiala. Iar pana la crearea imaginii, trebuie sa-si invinga teama.

Unul dintre motivele pentru care oamenii din companii refuza sau amana sedintele foto este teama. Le este teama ca nu vor arata bine sau ca fotografiile nu vor reflecta exact atitudinea lor. De aceea, in cei 15 ani de activitate, am incercat de fiecare data sa inteleg cat mai bine atat businessul persoanei pe care o fotografiez, cat si personalitatea ei”, spune Mircea Dragos (foto), fotograf profesionist si proprietarul Mircea Dragos Photography.

Un lider nu exista insa fara o echipa. De aceea, angajatii unei companii si, implicit, biroul in care acestia isi desfasoara activitatea, sunt imagini pe care orice firma trebuie sa puna accent.

Toate elementele sunt importante: de la cladirea in care firma are sediul, la receptie si pana la zambetul angajatilor care isi petrec cea mai mare parte a timpului in acel spatiu. O fotografie reusita, care suprinde «viata» din interiorul unei companii, va fi apreciata atat de angajatii acelei companii, cat si de jucatorii concurenti”, continua Mircea Dragos.

Mircea Dragos este primul fotograf care imbina fotografia profesionala cu tenhicile de comunicare. In acest business, el colaboreaza cu fratele sau, Victor Dragos, proprietarul firmei Fotomaster.

In ultimul an, Mircea Dragos a vizitat si fotografiat sediile unor companii precum: Raiffeisen Leasing, Pfizer, Scandia, Help Net, MasterCard, Provident, Danone, Eureko sau Porsche Finance Group.

Printre managerii fotografiati de Mircea Dragos se numara: Dan Sucu (Mobexpert), Radu Ghetea (CEC Bank), Robert Popescu (A&D Pharma), Nicolae Olteanu (Henkel), Inaki Berroeta (Vodafone), Radu Florescu (Saatchi & Saatchi), Ronald Binkofski (Microsoft), Manuela Necula (Ogilvy), Iulian Stanciu (Flanco) si Sergiu Oprescu (Alpha Bank).

Radu Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor si presedinte al CEC Bank, se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai mediatizati CEO din economia romaneasca.

„In cele din urma, este vorba de admiratia pe care fotografia o starneste. Si cum admiratia si reputatia merg mana in mana, vechiul cliseul conform caruia «o imagine face cat o mie de cuvinte» capata un nou sens: in business, imaginea este totul”, incheie Mircea Dragos.

Portofoliul complet si serviciile oferite de Mircea Dragos pot fi gasite pe site-ul sau: www.fotografii-profesionale.ro.

Date de contact:
Mircea Dragos
Tel: 0721240083
Email: contact@mirceadragos.ro, mdragos.fotografii@gmail.com,
Site: www.fotografii-profesionale.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/Mircea-Dragos-Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri