Trei producatori de materiale de constructii din Austria cu fabrici la nivel local si-au unit fortele In a oferi pachete special pentru tinerii care vor ridica o casa In Sura Mare, cartierul Dealul Viilor, un proiect dezvoltat de autoritatile locale.
Companiile Wienerberger (cel mai mare producator de caramizi din lume), TONDACH (lider pe piata de Invelitori din Europa Centrala si de Est) si Semmelrock Stein + Design SRL (liderul local al pietei de pavele, dale si borduri) s-au asociat pentru a veni in sprijinul tinerilor care vor construi locuinte in Sura Mare, judetul Sibiu in cadrul unui proiect dezvoltat de primaria locala; aceasta ofera gratuit terenul pentru persoanele cu varste cuprinse Intre 18 si 35 de ani, care isi doresc sa construiasca o casa in cartierul Dealul Viilor. Localizat la doar 9 kilometri de Sibiu, cu acces facil in orasul de pe malul Cibinului, cartierul va cuprinde peste 200 de locuinte. Cele trei companii austriece vor oferi consultanta, servicii si pachete speciale pentru tinerii care doresc sa construiasca un imobil cu materiale durabile si naturale, conform traditiei sibiene.

Produsele care vor putea fi achizitionate de la cei trei producatori austrieci reprezinta o mare parte din materialele necesare ridicarii unei case. Astfel, Wienerberger este furnizor complet de sisteme de zidarie, in oferta companiei regasindu-se produse incepand de la blocuri ceramice si pana la mortare, buiandrugi, plansee sau fatade. TONDACH furnizeaza solutii complete pentru invelitori, incepand de la tigla ceramica – variate modele si culori, accesorii (ceramice sau neceramice) pana la ornamente pentru acoperisuri. Semmelrock ofera o gama variata de pavaje, dale, borduri si sisteme de garduri precum si servicii de proiectare pentru amenajarea exterioara.

„Casele din Sibiu sunt renumite pentru durabilitatea si calitatea constructiei. De ani de zile oamenii din aceasta zona au folosit cele mai bune materiale pentru locuinte. Ne dorim sa contribuim la continuarea acestei traditii”, declara Corneliu Fecioru, membru In Consiliul de Administratie al Wienerberger Sisteme de Caramizi Romania, vanzari si marketing. „Beneficiem si de posibilitatea de a livra aceste produse Intr-un timp foarte scurt, ca urmare a proximitatii celor trei fabrici.” adauga Corneliu Fecioru. Doua dintre unitatile de productie sunt localizate chiar In Sibiu, respectiv Wienerberger si TONDACH®, iar una din fabricile Semmelrock este localizata In judetul Alba.

„Inainte de toate, furnizam produse naturale si sustenabile pentru a creste calitatea vietii acestor tineri, cu alte cuvinte ne preocupa grija pentru traditiile si valorile comunitatii si ale familiei. Vrem sa oferim fiecarui locuitor un acoperis functional deasupra capului si sentimentul de bunastare in propria-i locuinta” afirma conducerea TONDACH Romania.

“Ne propunem sa fie doar inceputul unui parteneriat solid, pentru ca impreuna oferim plus valoare si siguranta clientilor nostrii. Mai mult, prin acest demers comun initiem si un model de consiliere a tinerilor pentru obtinerea unei arhitecturi unitare la nivel de comunitate, asemenea cartierelor occidentale”, declara si Stelian Zaharia, Director National de Vanzari Semmelrock Stein + Design.

Tinerii interesati de pachetele speciale se pot adresa atat Primariei din Sura Mare cat si celor trei producatori implicati in aceasta campanie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri