Sunt in vizita la " Eater.ro" , noul site la moda pentru comenzi si livrare de mancare online, intru chiar acum in " casuta piticilor Eater ", aflata la et.IV al unui imobil de birouri din centrul Bucurestiului.
Gazda mea, Alba ca Zapada ( prescurtat Aka ), alias Loredana Popa, managerul de proiect, este o tanara vesela, debordand de energie, ca de altfel toate " piticutele" care se agita in jurul nostru, incat pare ca si aerul vibreaza odata cu ele ...E normal zic ele cu mandrie .” Doar suntem cel mai mare si modern site din domeniu, in Romania! ”
Intru rapid in subiect pentru ca se pare ca toti au ceva de facut aici, si evident, ii cam incurc...
- Redactor : De unde a pornit toata " agitatia " asta cu Eater.ro?
- Aka : Simplu, nu exista aici…asa ca am inventat-o! Oamenii vor pur si simplu altceva decat pizza, shaorma , fast-food, sau " catering ", oamenii vor restaurantul lor preferat adus chiar acasa la ei, sau la birou, vor varietate, vor mancare sanatoasa, gatita special pentru ei.

- Redactor: Livrati doar in Bucuresti?
- Aka: Cum oamenii nu traiesc doar in Bucuresti, ci in toate orasele din tara, alaturi de partenerii nostri americani, cu know how si idei noi am inceput in august " aventura "Eater, si am creat primul si singurul site national de livrare de mancare online ...totul intr-un singur click, nu?!

- Redactor: De ce intr-un click, nu e cam exagerat?
- Aka: Pentru ca totul e construit in jurul unei povesti, devenita realitate... povestea piticilor " Eater". Asa ca in" lumea Eater " e suficient sa dai click pe piticul ales conform dorintelor tale si ajungi prin filtrele si motoarele de cautare ale siteului sa-ti gasesti restaurantul si meniul preferat, in orasul tau, sau cautand pe hartile din " lumea Eater " chiar in vecinatatea ta, totul dupa criteriul ales de tine.

- Redactor: Livrati si la comenzi telefonice?
- Aka: Observam cu totii de ceva vreme ca viitorul apartine internetului, iar incepand cu anul 2000, aparitia Google, vedem ca accentul se muta "online ", si ca noua bucatarie "pe val"este chiar internetul... E clar ca, acolo vom ajunge si noi cat de repede! Deci acum acceptam si comenzi telefonice, doar suntem in Romania, dar procesam orice comanda online inainte de livrare. Cum intelegem si faptul ca putini romani accepta sa plateasca cu cardul, asa ca suntem de acord si cu plata ramburs, o " moda" romaneasca, nu?

- Redactor: Care este filosofia site-ului?
- Aka: Regula celor 3 "Ori " adica " Oriunde, Orice si Oricand “ sau in traducere libera : in orice oras, de la orice restaurant si oricand, adica , 24/7, cum spun americanii.

- Redactor: Sa vorbim despre "orice " ca asta ne intereseaza acum, nu?
- Aka: Aici la Eater, "orice" inseamna mai ales orice restaurant, mai ales ca avem contracte semnate cu sute de restaurante din principalele orase mari. Iar numarul partenerilor nostri creste zi de zi, odata ce piticii Eater " bat palma "cu noii afiliati. Dar " orice" , insemna mai ales orice meniu,adica orice specialitate culinara, putem sa spunem de la " Bio si Vegan, la...Fusion si Ayurvedic ", fara sa uitam desigur dulciurile si vinurile… deci cam tot ce-ti doreste inima!

- Redactor: Si cu preturile cum va descurcati, sunteti mai scumpi decat restaurantele partenere?
- Aka: O sa va mire poate ce va spun, dar suntem chiar mai ieftini decat partenerii nostri! Adica preturile noastre de vanzare sunt identice cu cele practicate de restaurantele partenere ( noi fiind comisionati de acestia )...dar toate promotiile acestora ( inclusiv transportul gratuit, dupa caz) sunt respectate " ad-literam " in oferta noastra. La fel se-ntampla cu preturile curierilor, mai ales ca am ales solutiile cele mai avantajoase din piata. Doar asta e datoria noastra, sa oferim clientilor cele mai bune preturi, la o calitate " de restaurant "! Dar in "lumea Eater" beneficiezi in plus de promotii lunare, concursuri cu premii si... saptamanal promotiile permanente din seria " Eater Tour " care te poarta prin deliciile gastronomice ale Chinei, Orientului, Italiei si multe altele, si multe altele. Iar daca esti Fidel sau "Fidea" poti manca din "Leii Eater" castigati...mancand!

- Redactor: Cum doriti sa va perceapa clientii in viitor , cand veti fi " scris istoria "?
- Aka: Am dori sa fim perceputi tot ca niste adevarati " parteneri "gastronomici, ca un consultant prezent mereu alaturi de clientii nostri, pentru a le recomanda zilnic specialitati noi si restaurante noi, pentru a le aduce mancare sanatoasa si variata ... oriunde vor sa se simta bine, Eater le este alaturi, doar la un click distanta.

- Redactor: Daca numai clientii aleg , ce face Eater pentru ei ?
- Aka: Era sa uit, tocmai asta e "noutatea" noastra, piticii nostri rasfoiesc zilnic oferta sutelor de restaurante si aleg ce e mai bun din miile de meniuri de pranz. Asa ca in fiecare zi, la ora 11 fix, cand gandul iti zboara deja la mancare, trimitem prietenilor nostri din toata tara … un newsletter care se doreste o "permanenta", intitulat " Masa de pranz la Eater.ro ". Asta este alegerea "piticilor Eater" pe care va sfatuim sa nu o ratati cand va e foame.

- Redactor: Ce planuri de viitor aveti?
- Aka: Viitorul suna bine pentru userii nostri, si asta fara falsa modestie! In primul rand, pentru ca viitorul " incepe azi ", tinem sa la multumim miilor de clienti si sutelor de parteneri pentru ca sunt alaturi de noi inca de la inceput, in acesta adevarata " aventura " a piticilor " Eater ", pentru faptul ca dupa doar o luna de existenta ne situam pe pagina I din Google si din alte browsere, in toate orasele in care suntem activi. Tot in prezent, alaturi de partenerul nostru, revista de informare gastronomica " EaterMagazine.ro " incercam sa informam zilnic vizitatorii despre mancare sanatoasa, variata si gustoasa. Iar in viitor dorim sa-i atragem si in restaurantele, cluburile si patiseriile partenere prin lansarea in premiera nationala a unui site de Rezervari online de mese si evenimente la restaurante, baruri si cluburi, prin noul web-site "EaterTable.ro " prevazut pentru Botezul online in trimestrul IV 2012.

- Redactor: Ce ati dori sa transmiteti cititorilor nostri , ca fraza de incheiere?
- Aka: Desigur, ca ii asteptam cu drag ca vizitatori sau clienti in "Famiglia Eater", ca le dorim sa se simta ca acasa rasfoind paginile " Eater.ro", sau comandand zi de zi, pentru ca nicio idee nu are valoare daca nu este apreciata si mai ales utilizata de oameni !!!
Si profit de ocazia oferita sa-i invit pe toti clientii nostri ca incepand din 1 Octombrie 2012 se comande online intre orele 12.00 -15.00, cand la Eater.ro avem zilnic motiv de bucurie, adica …incepem " Happy Hours ", o Promotie Permanenta de 5% OFF la orice comanda de mancare, dulciuri sau vinuri! Asa ca, in incheiere , raman fidela mesajului care ne-a consacrat deja:
Ti-e foame? Te asteptam la EATER.RO! Da click pe pitic si...mananci intr-un click!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri