Victor Adam, presedintele companiei americane de petrol si gaze TransGaz, ar putea fi investitorul din spatele lui Dan Diaconescu, transmite postul de stiri Romania TV.

Declaratia a fost facuta de europarlamentarul Gigi Becali, la RTV. ”Asta care este in spatele lui Dan Diaconescu am auzit ca-l cheama Victor Adam”, a spus Gigi Becali, la RTV.

Televiziunea mai transmite ca Victor Adam are afaceri de sute de milioane de dolari, compania sa ocupandu-se de transformarea carbunelui in GPL pe doua continente, urmatoarea tinta fiind Romania.

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a castigat licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea (OLT), a anuntat Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Privatizarilor (OPSPI)

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a oferit 203 mil. lei pentru actiunile Oltchim. Proprietarul OTV nu a facut insa nicio oferta pentru creantele AVAS sau Electrica.

De asemenea, ofertele facute de compania germana PCC si firmele omului Stefan Vuza pentru creante nu au indeplinit cerintele minime ale AVAS si Electrica, astfel ca statul roman va ramane proprietarul acestora.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri