Cengage Learning, companie cu activitate pe piata americana de training online, deschide o platforma de cursuri dedicata cursantilor din Romania. Platforma de training online contine peste 1.300 de cursuri in derulare, din domenii precum afaceri, comunicare, fotografie, web design si dezvoltare personala.
Inaugurarea are loc in parteneriat cu firma de PR si training Creative Business Management, se arata intr-un comunicat.

Cursurile sunt realizate de profesori cu experienta din Statele Unite.

Prin sistemul de asistenta online cursantii au posibilitatea sa beneficieze direct de experienta profesorilor fara sa se deplaseze intr-o alta locatie.

Cursurile sunt flexibile si ofera posibilitatea de a va stabili propriul program, fiind accesibile oricand si de oriunde.

Sesiunile de formare se desfasoara pe parcursul a 24 de ore, timp de 6 saptamani si sunt sustinute lunar. Fiecare modul de curs contine resurse de informare, instrumente de cercetare din mediul online, teste prin care cursantii isi poti verifica constant cunostintele dobandite, recomandari de carti si o zona de discutie cu trainer-ul programului.

Platforma de e-learning pune la dispozitia cursantilor si mai multe propuneri de exercitii practice si analize, prin care isi pot insusi mult mai usor informatiile teoretice dobandite in urma cursului.

La finalul cursului absolventii vor primi un certificat de absolvire, emis de Ed2GO si Creative Business Management.

Sursa foto: freedigitalphotos.net
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri