Beneficiile acordate angajatilor din companii tind sa fie asociate in ultima vreme in general cu servicii de sanatate, pensii private si diverse forme de asigurare. Sunt insa si unele companii ce ofera angajatilor beneficii focusate pe sustinerea traditiilor locale sau cresterea standardelor de viata, si ofera angajatiilor recompense specifice, care pot varia de la generatoare de electricitate pana la multe zile libere, potrivit unui studiu realizat de Mercer.
“Fiecare tara din lume, si chiar si regiune dintr-o tara, are propriile practici si traditii in ceea ce priveste beneficiile acordate angajatilor. Acest aspect se dovedeste foarte provocator pentru companiile multinationale. Multe dintre ele au cel mai probabil un set de baza in ceea ce priveste aceste beneficii, insa au si o serie de recompense personalizate pe specificul si asteptarile fiecarei tari”, spune un reprezentant Mercer.

Ce parere ai despre astfel de beneficii? Ti-ar placea sa primesti pe langa salariu astfel de recompense?



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri