Sodexo Romania, furnizor de tichete de masa, pentru cadouri, vacante, pentru cresa si tichete sociale, va inregistra anul acesta o crestere usoara, de pana in 10%, pentru cifra de afaceri si profitul net, a declarat pentru wall-street.ro, Jean Istasse, director general al companiei.
“In 2012 va fi o crestere mica, de o cifra, nu vom mai scadea din nou, la fel va fi si profitul. Vom urma piata si nu cred ca va avea loc o crestere sau scadere importanta in perioada urmatoare”, a spus Istasse.

Afacerile companiei au fost afectate de criza economica, acestea inregistrand in 2011, o cifra de afaceri in valoare de 59 milioane de lei, dupa ce in anul 2008 indicatorul se ridica la 99,1 milioane de lei. Si profitul a inregistrat o scadere abrupta, de la 64,4 milioane de lei in 2008 la 15 milioane de lei anul trecut, conform Ministerului de Finante.

“In perioada de crestere economica, adica pana in anul 2008, s-a creat o bula, iar multe dintre companii au existat nu pe o realitate economica, ci pe credite. Incepand cu anul 2009 am inregistrat o scadere mare pentru ca aceste companii au disparut, nerezistand crizei, iar noi i-am pierdut din portofoliul de clienti”, a explicat managerul Sodexo.

Pe termen lung, compania isi propune sa creasca prin atragerea de clienti noi, din randul companiilor mici, care nu utilizeaza in prezent tichete valorice.

Citeste intregul text in articolul:
Seful Sodexo: Piata tichetelor valorice poate creste; legislatia trebuie ajustata

Sodexo Solutii pentru Motivare, aflata din anul 1998 in Romania, comercializeaza in prezent tichete de masa (cea mai importanta categorie), tichete cadou, tichete de vacanta, tichete de cresa si tichete sociale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri