Lucian Ghinea a fost numit presedinte al Bergenbier, urmand sa il inlocuiesca oe Jens Hoesel, care isi va incheia mandatul pana la sfarsitul lunii noiembrie 2012.
Odata cu incheierea mandatului de presedinte, Jens Hoesel va parasi si Grupul Molson Coors.

Jens Hoesel si-a inceput activitatea in cadrul grupului Starbev (actualmente Molson Coors) acum doi ani, iar dupa jumatate de an a fost numit Presedinte al companiei Bergenbier S.A.

Noul presedinte al Bergenbier S.A., Lucian Ghinea, lucreaza in cadrul grupului din care face parte compania Bergenbier (actualmente Molson Coors Central Europe) de 12 ani, cu o pauza de un an si jumatate in perioada 2008-2009. De-a lungul anilor a ocupat diverse functii in cadrul companiei, ultima fiind aceea de financial controller al grupului. Ghinea are experienta in industria berii din Romania, dar si in FMCG si retail.

Schimbarea de management va fi implementata pana sfarsitul lunii noiembrie 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri